Анхоч објавува конкурс за новo работнo местo со полно работно време на позициja:

1. Програмер

  
Основни услови за вработување:

  • Познавање на современата ИТ технологија
  • Одлично познавање на барем еден програмски јазик
  • Познавање на концептот на релациони бази на податоци (MSSQL, MySQL)
  • Познавање на MS Access/VBA, MS SQL server ќе се земе во предност
  • Многу добро познавање на англиски јазик
  • Амбициозност, динамичност и способност за тимска работа
  • Желба за учење и постојано надградување
  • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје

Доколу имате портфолио со изработени проекти, испратете го заедно со апликацијата за вработување.

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме во најкраток рок да ја потполните пријавата за вработување и да доставите Ваше CV (кратка биографија со слика) на адреса rabota@anhoch.com со назнака за кое работно место аплицирате. 

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за информативен разговор ќе бидат известени во рок од 15 дена заради понатамошен контакт. 

За сите дополнителни информации во врска со работните места можете да се обратите на истата адреса.
Ве молиме без телефонски јавувања и барање информации преку трети лица.

Ви благодариме однапред на Вашата апликација.


ANHOCH
Скопје, Македонија
www.anhoch.com