Преносни компјутери (Лаптопи)

 • [OUTLET] Notebook Dell Latitude E7250 i5-5300U/4GB/128GB SSD/12.5
  Цена: 16,980 ден.

  Производител: Dell
 • Notebook HP ProBook X360 11 N4000/4GB/64GB SSD/11.6
  Цена: 17,980 ден.

  Производител: HP
 • Notebook HP 250 G7 N4020 4GB/256GB SSD/15.6
  Цена: 17,980 ден.

  Производител: HP
 • Notebook HP 250 G7 N4020 8GB/256GB SSD/15.6
  Цена: 17,980 ден.

  Производител: HP
 • Notebook Asus VivoBook E410MA-EK163 N4020/4GB/128GB eMMC/14
  Цена: 17,980 ден.

  Производител: Asus
 • Notebook Acer Chromebook CB315 N4000/4GB/32GB SSD/15.6
  Цена: 18,280 ден.

  Производител: Acer
  залиха
 • Notebook Lenovo Duet Chromebook P60T/4GB/64GB/10.1
  Цена: 19,480 ден.

  Производител: Lenovo
 • Notebook HP 15-db0042nw A4-9125 4GB/128GB SSD/15.6
  Цена: 21,480 ден.

  Производител: HP
 • Notebook Asus VivoBook E410MA-EK163T N4020/4GB/128GB eMMC/14
  Цена: 21,980 ден.

  Производител: Asus
 • Notebook Samsung Chromebook 4 Plus N4000/4GB/64GB SSD/15.6
  Цена: 21,980 ден.

  Производител: Samsung
  залиха
 • Notebook Lenovo Idepad Slim 1-14AST A6-9220e/4GB/256GB SSD/14
  Цена: 23,980 ден.

  Производител: Lenovo
 • Notebook Lenovo IP3 15 Ryzen3 4300 12GB/256GB SSD/Radeon Vega8/15.6
  Цена: 24,580 ден.

  Производител: Lenovo