Преносни компјутери (Лаптопи)

 • Notebook Lenovo Chromebook 100e MT8173C/4GB/16GB SSD/11.6
  Цена: 9,480 ден.

  Производител: Lenovo
  залиха
 • Notebook Samsung Chromebook x5-E8000/4GB/16GB SSD/11.6
  Цена: 9,580 ден.

  Производител: Samsung
  залиха
 • Notebook Samsung Chromebook x5-E8000/4GB/32GB SSD/11.6
  Цена: 10,580 ден.

  Производител: Samsung
  залиха
 • Notebook HP 14-DB0023 Chromebook A4-9120/4GB/32GB SSD/14
  Цена: 10,980 ден.

  Производител: HP
  залиха
 • Notebook HP 250 G7 N4000 4GB/500GB/15.6
  Цена: 11,980 ден.

  Производител: HP
  залиха
 • Notebook Lenovo S150-14AST AMD A6-9220e/4GB/64GB/14
  Цена: 11,980 ден.

  Производител: Lenovo
 • Notebook Mediacom SmartBook 15 Intel Dual N3350/6GB/SSD Slot/15.6
  Цена: 12,480 ден.

  Производител: Mediacom
  залиха
 • Notebook Acer Aspire 1 A115 N4000/4GB/64GB SSD/15.6
  Цена: 12,480 ден.

  Производител: Acer
  залиха
 • Notebook Lenovo S145-15IGM N4000 4GB/256GB SSD/15.6
  Цена: 12,480 ден.

  Производител: Lenovo
  залиха
 • Notebook Lenovo V130-15IGM N4000 4GB/1TB/15.6
  Цена: 12,480 ден.

  Производител: Lenovo
  залиха
 • Notebook HP 250 G7 N4000/4GB/128GB/DVDRW/15.6
  Цена: 12,580 ден.

  Производител: HP
  залиха
 • Notebook HP Stream 11 Pro N4000/4GB/128GB SSD/11.6
  Цена: 13,480 ден.

  Производител: HP
  залиха