Мемориски картички и читачи

 • Card Reader For Micro SD UGO KEA
  Цена: 90 ден.

  Производител: Natec
  залиха
 • Card Reader ALL in 1 USB 2.0 UGO
  Цена: 140 ден.

  Производител: Natec
 • Card Reader ALL in 1 USB 2.0 Natec Mini Black
  Цена: 170 ден.

  Производител: Natec
  залиха
 • Secure Digital Micro Kingston 16GB SDHC CL4
  Цена: 210 ден.

  Производител: Kingston
 • Secure Digital Micro Kingston 16GB SDHC Canvas Select cl10 UHS-I 80MB Read
  Цена: 230 ден.

  Производител: Kingston
 • Secure Digital Micro Kingston 16GB SDHC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
  Цена: 260 ден.

  Производител: Kingston
  залиха
 • Secure Digital Micro Verbatim 16GB SDHC High Speed Class10 w/Adapter
  Цена: 290 ден.

  Производител: Verbatim
  залиха
 • Secure Digital Micro Kingston 32GB SDHC Canvas Select cl10 UHS-I 80MB Read
  Цена: 290 ден.

  Производител: Kingston
 • Secure Digital Micro Kingston 32GB SDHC Canvas Select Plus cl10 UHS-I 100MB Read A1 w/Adapter
  Цена: 330 ден.

  Производител: Kingston
  залиха
 • Card Reader USB 3.0 Gembird Black
  Цена: 350 ден.

  Производител: Gembird
  залиха
 • Secure Digital Micro Verbatim 32GB SDHC High Speed Class10 w/Adapter
  Цена: 360 ден.

  Производител: Verbatim
  залиха
 • Secure Digital Verbatim PRO 16GB SDHC 90R/45W U3 UHS-I V30
  Цена: 370 ден.

  Производител: Verbatim