Kонкурсот за вработување на позициите Специјалисти - референти за продажба во продажен салон во Скопје и Тетово се затворени, и на истите се вработени:

 

-          Михаил Андев

-          Сунца Недељковиќ

 

Kонкурсот за вработување на позицијата Електроничар - Сервисер на IT опрема се затворени, и на истиот се вработени:

 

-          Милош Јовановиќ

-          Хари Милошески

 

На останатите пријавени кандидати им благодариме за учеството и им посакуваме успех во некој нареден конкурс.

ANHOCH Скопје, Македонија www.anhoch.com