Anhoch PC Market Online - Завршени конкурси за вработување

Kонкурсот за вработување на позицијата Специјалист за продажба во продажен салон - Велес е затворен, и на истиот е вработен:

 

- Виктор Арсовски

 

На останатите пријавени кандидати им благодариме за учеството и им посакуваме успех во некој нареден конкурс.

ANHOCH Скопје, Македонија www.anhoch.com