Почитувани клиенти. Согласно нашите стремежи и политика на компанијата да сме секогаш блиску до нашите купувачи, нашите производи  од  неодамна ќе може да ги купите и во салоните во Велес, Струмица и  Прилеп.

Цврсто сме решени да го покриеме секое „Ќоше“ од нашата земја  со понуда на нашите производи и услуги и да бидеме дел од вашето  опкружување.

Повелете ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !