Акција Back To Scool во Анхоч

По повод новата учебна година, во салоните на Анхоч нудиме акциски гратис производи со секој купен телефон, таблет и лаптоп.  Во

Анхоч можеме да ви понудиме и Ранци, Чанти, Таблички за цртање,  дигитални пенкала и многу други производи кои ќе им бидат од корист на  Вашите најмили. Ве очекуваме!