НОВ салон на АНХОЧ во КУМАНОВО!

Голема чест и задоволство ни е да ги известиме нашите ценети потрошувачи дека во среда, на 30.10.2019, Анхоч го отвори својот НОВ САЛОН во КУМАНОВО, лоциран на бул. Трета Македонска Ударна Бригада.

По повод отворањето, подготвивме ГОЛЕМА неповторлива ТРИДНЕВНА акција на голем број лаптопи, смартфони, таблети, монитори, гејминг опрема, и останата ИТ опрема. Благодарност до сите што не посетија уште од самиот почеток и се подновија со производи по СУПЕР промотивни цени.