Почитувани клиенти,

Би сакале да Ве известиме дека салонот на АНХОЧ во Citymall е затворен и НАСКОРО истиот ќе се РЕЛОЦИРА во НОВ ПРЕМИУМ САЛОН, најголем досега во комплексот МИ-ДА, каде ќе може да ја најдете веќе добропознатата палета на квалитетни производи, како и многу други новитети кои ќе Ви бидат достапни по секогаш најниски цени со беспрекорна и квалитетна услуга.