На 21.05.2019 започна со работа НОВИОТ САЛОН на АНХОЧ во строгиот центар на ГОСТИВАР. На свеченото отворање клиентите имаа прилика да уживаат во купувањето по неверојатно ниски цени и со најголем избор на смартфони, лаптопи, таблети и останата ИТ опрема. Огромна благодарност до сите што не посетија, вие сте причина да продолжиме посветено секогаш да нудиме НАЈКВАЛИТЕТНИ производи по НАЈДОБРИ цени.