Продуктивност и креативност на дофат на Вашата дланка
Добијте слобода да работите насекаде со HP Smart — најдобрата апликација за печатење, скенирање и копирање од вашиот телефон.

Лесна и брза инсталација и подесување
• Апликација за мобилно печатење, најдобра во својата класа
• Едноставно Wi-Fi подесување
• Без кабли или CD
• Додавајте уреди и корисници

Безжично печатење од вашиот телефон, социјални медиуми или облак
• Инстант пристап до вашите профили на социјалните медиуми
• Печатење датотеки, документи и фотографии од Facebook, Instagram,
Google Drive, Dropbox, Evernote и многу повеќе

Зголемете ја продуктивноста со кратенки со еден допир за Smart Task
• Создадете кратенки за печатење, е-пошта и зачувување со еден чекор

Скенирање без напор
• Скенирајте од паметниот телефон или печатачот
• Автоматското откривање на маргина ги прави сите вашите скенови да се усогласуваат совршено
• Скенирајте документи и фотографии на е-пошта, облак, социјалните медиуми и
апликации од трети страни
• Скенирајте повеќе страници и спојте ги во еден документ за лесно споделување
• Користете Smart Task за скенирање и конвертирање документи кои може да се едитираат и пребаруваат

Следење на ниво на мастило и навремена нарачка
• Го следи нивото на мастила, и ви проследува нотификација кога истите се при крај


Повеќе детали за HP Smart App може да најдете тука (https://support.hp.com/us-en/document/c03561640)