Eксклузивна ГЕЈМИНГ ЗОНА во АНХОЧ ПРЕМИУМ

Единствено во Македонија, во најголемиот и најснабден салон на Анхоч - АНХОЧ ПРЕМИУМ, може да ја посетите специјално дизајнираната ексклузивна ГЕЈМИНГ ЗОНА посветена на сите гејмери.

 

Тука ќе може да ги најдете секогаш најновите технолошки достигнувања од сите светски гејминг брендови.

 

Во АНХОЧ ПРЕМИУМ, во најсовремено опремената ГЕЈМИНГ ЗОНА ќе може да најдете најразлична гејминг опрема од нашата најголема понуда: гејминг столици, монитори, тастатури, слушалки, глувчиња, како и можност директно да пробате многу модели од најбараните периферни гејминг уреди.

 

Ве очекуваме во АНХОЧ ПРЕМИУМ лоциран во Скопје во склоп на комплекс Мида!