Купувајте на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во продажните салони на Анхоч, единствено со Вашата Diners Club картичка!

Купувајте сега, а плаќајте од 1-ви декември на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА!

Одложено плаќање за сите трансакции на РАТИ, 1-ва рата 01.12.2020!

*Акцијата трае од 24.09-31.10.2020.

**Акцијата не важи за online плаќање.