Анхоч препорачува

HP 250 G7 - Intel I3-7020 4GB RAM, 500GB HDD 15.6" Screen, UHD Graphics HDMI, WiFi,USB3.0, Gigabit Lan
16,580 ден.
Локации

Производи на акција