Анхоч објавува конкурс за новo работнo местo со полно работно време на позициja:

1. Специјалист - референт за продажба во продажен салон во Скопјe

  
Основни услови за вработување:

  • Големо познавање на современата ИТ технологија
  • Одлично познавање на пишан и говорен Англиски јазик
  • Високи комуникативни способности
  • Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
  • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје или неговата околина

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме во најкраток рок да ја потполните пријавата за вработување и да доставите Ваше CV (кратка биографија со слика) на адреса rabota@anhoch.com со назнака за кое работно место аплицирате. 

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за информативен разговор ќе бидат известени во рок од 15 дена заради понатамошен контакт. 

За сите дополнителни информации во врска со работните места можете да се обратите на истата адреса.
Ве молиме без телефонски јавувања и барање информации преку трети лица.

Ви благодариме однапред на Вашата апликација.


ANHOCH
Скопје, Македонија
www.anhoch.com