Анхоч објавува конкурс за новo работнo местo со полно работно време на позициja:

1. Електроничар - Сервисер на IT опрема (аналогна и дигитална електроника)

  
Потребни квалификации за вработување:

  • Солидно познавање на електрониката
  • Искуство во сервисирање прецизна електроника
  • Познавање на современата IT технологија
  • Добро познавање на пишан и говорен англиски јазик
  • Високи комуникативни способности, амбициозност, динамичност и способност за тимска работа
  • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме во најкраток рок да ја потполните пријавата за вработување и да доставите Ваше CV (кратка биографија со слика) на адреса rabota@anhoch.com со назнака за кое работно место аплицирате. 

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за информативен разговор ќе бидат известени во рок од 15 дена заради понатамошен контакт. 

За сите дополнителни информации во врска со работните места можете да се обратите на истата адреса.
Ве молиме без телефонски јавувања и барање информации преку трети лица.

Ви благодариме однапред на Вашата апликација.


ANHOCH
Скопје, Македонија
www.anhoch.com