Чекор 1:

Доколку сакате да направите online нарачка на производ, прво што треба да направите е да се регистрирате на нашата интернет страна

Внесете ги вашите точни податоци како би ја извршиле доставата на точната адреса и контактирале за потврда на порачката

Доколку претходно сте регистрирани, тогаш продолжете кон чекор 2

 

 

Чекор 2:

Најавете се на нашата интернет страна со email адресата со која сте регистрирани и соодветната лозинка 

 

Чекор 3:

Одберете го производот кој сакате да го купите и кликнете на „Додади во кошничка“.  Доколку сакате да купите повеќе производи тогаш истото сторете го за нив и потоа кликнете на „Кошничка“ во горниот десен агол и кликнете на “Постави нарачка” 

 

Чекор 4:

Во наредниот чекор ги потврдувате вашите контакт информации кои при регистрацијата сте ги оставиле и го одбирате начинот на наплата 

 

Чекор 5:

Доколку сте одбрале наплата со картичка треба да ја пополните формата за наплата со информациите од вашата дебитна/кредитна картичка. 

              

Со ова е завршена нарачката и ќе бидете известени со пораката „Успешно поставена нарачка“

 

Чекор 6:

 

Останува да почекате операторот да Ве контактира телефонски за потврда на нарачката и да ја добиете пратката во најбрз можен рок.

 

Дополнителни информации во однос на упатството за Web нарачка, регистрација и најава на корисники профил може да прочитата на следниов link